Motto

Life begins at the end of your comfort zone

onsdag 9. mars 2011

Vel, vel, vel

Tenke, tenke, tenke... hva har skjedd siden sist??
Jo.. mormor og mamma har vært her en tur, Frode har feiret sin bursdag, vi har vært i Oslo og vært publikum under VM på ski:) Og, vi har kjøpt ny (brukt) bil... eller dvs i skrivende stund er Frode på toget på veg til Bergen, så bilen kjører vel inn på gårdsplassen her i morgen ettermiddag:) Gleder meg til å se den! Bilder kommer så snart den er på plass..

Myer og Mozart er still going strong. Har trent en del i hagen med Mozart daglig, og han har løpt og hoppet ganske mye, og det ser ut som han tåler det fint.. Tørr så vidt å være litt optimistisk;) Vi har likevel ikke kommet i gang med lavinetreningen, men jeg graver ned ball og pipedyr i snøen, slik at han får søke vel og lenge. Det som gleder mitt hjerte å se er at han har god konsentrasjon over tid - gir seg ikke, og det er bra! Har også trent litt enkel lydighet, så vi må vel satse på appellen i løpet av våren(?) - hørte du det, Mozart?
Med Chanko er det litt bob-bob. Han er tungpustet, stivbeint og mister fortsatt pels. Sistnevnte har forsåvidt sett fint ut en stund nå, men virket så det blusset litt opp her for 1-2 uker siden:( Liker ikke! Men han spiser godt, har lite avføring, og virker ganske så fornøyd, tross omstendighetene... Også han er med og leker i hagen og søker/løper velvillig etter ballen. Han leiter og leiter, men ser at han gir litt fortere opp nå, enn han gjorde tidligere... Ikke så rart, egentlig;) Moro å se at han koser seg slik med å leke med ballen!
Ellers? Neida, skjer lite her nå... Både gleder og gruer meg til ei hel uke som "gressenke" neste uke... Frode reiser lørdag, tilbake neste søndag. De første dagene er det bare deilig å være alene, men vet av erfaring at det blir litt stusselig etter hvert... spesielt kveldene;) Blir nå koselig å ha besøk av Erik og Sondre fra lørdag til søndag da;)) Og så lenge jeg har 3 hunder og 1 katt her, så er jeg aldri alene, uansett! Bedre selskap finnes ikke!

1 kommentar:

  1. Godt å høre at det etter forholdene står bra til med de firbeinte! :)

    SvarSlett