Motto

Life begins at the end of your comfort zone

tirsdag 18. mai 2010

Mozart vokser!!!!!!!!!!!!!!

Jøss, min "lille engel" begynner å bli et svært monster!!! Men gud for en snill og god hund. Ikke redd noen ting.. ennå;)) Veeeeldig fornøyd med snusken. Han var fra seg av glede da vi kom hjem fra Narvik. Prøvde å komme helt opp i halskroken til mamsen og pep og pep og logret og hylte! Superglad!
Chanko hadde dessverre ikke hatt det så bra, lå hjemme og kjedet seg og sturet. Han overså svigerfar totalt når han kom over! Ville bare ligge for seg selv. Leet ikke på et øre når han kom innom. Men heldigvis har han hatt vett til å spise! Det er i hvert fall siste gang jeg reiser fra Chanko! Det skal jeg love ham! Uansett hvor jeg reiser heretter, så skal han være med, eller at han kan være hos noen som virkelig lar han være en del av familien. Chanko er så sosial og det er helt fryktelig for ham å bli forlatt slik... Uff, jeg har dårlig samvittighet!
I kveld har vi gått en liten tur på en times tid. Mor og tre voffser. Myer været dyr i skogen og reiser avsted fra tid til annen, mens de andre to blir hos mor;) Mozart har funnet ut en morsom "leke" som er å springe foran Chanko, legge seg ned i jaktpositur og ta et skikkelig skinnangrep når Chanko bare er et par meter unna! Kjempemoro synes Mozart. Chanko er ikke helt enig, og bare ignorerer "dotten". Det morsomme er jo at dette drev Chanko med selv når han var yngre, og da var det Yena som fikk gjennomgå;)
Nå sover alle så søtt! Mer oppdatering kommer...

1 kommentar:

  1. Høres ut som Chanko kjedet seg, ja.. Hehe.. Litt snurt.
    Godt å se at lille Mozart vokser og trives! :-)Han er så flott!

    SvarSlett