Motto

Life begins at the end of your comfort zone

mandag 22. mars 2010

Siste dagers gjøren og laden

Fredag 19. mars kom jeg hjem til Nesbyen med lille Mozart. Plasserte han i bur i forsetet, og han sov hele veien hjem fra Elverum, lille engelen til mor. Myer var med over for å hente lille skurken. Storebror er fantatisk snill med Mozart, og disse to guttene har virkelig funnet hverandre!:)) Chanko syns ikke det er så stor stas med et lite krapyl i familien. Han bjeffer bare de får øyekontakt, men virker som han allerede har mer toleranse enn i starten..()
Marion (oppdretter) mente Mozart kanskje måtte en tur på do i løpet av natta (?), men lille rasken har sovet til nesten 7.30 hver morgen:) En fantastisk valp!
Søndag var vi i kjelleren på Røde Kors huset på Nes. Mozart trippet gjennom de mørke rommene i hælene på mor som en trygg og nysgjerrig klump:) Etterpå bar det til fjells og skuterkjøring. Lille Mozart lå i buret sitt bakpå sleden sammen med mor og Chanko. Ja, ja, vel, vel, mor og Chanko lå ikke INNI buret, altså. Mozart sov store deler av søndagen i bur ute i sola, og syns det var skikkelig koselig på trening. På veg ned til bilene på slutten av dagen, fikk han sitte på med Frode på skuteren. Satt som en prest og "holdt seg fast" i styret:)) Herlig! Mor var så stolt når hun så hvem som kom forbi oss!! (Ingvild, Erik og jeg gikk ned).
I dag har Mozart og Chanko vært med Frode på jobb. Dette skal de gjøre resten av uka. Var selvfølgelig veldig spent på hvordan det ville gå, men det hadde gått så utrolig fint. Lille Mozart sov store deler av dagen i sola. Hadde buret sitt stående ute med døra åpen, slik at han kunne komme og gå når det passet seg;) Frode hadde et øye med og på et tidspunkt dro Chanko til nedover veien og Mozart etter... men så stoppet han og vandret tilbake til buret sitt;) Veldig smart:)))

1 kommentar:

  1. Hei Tonje,
    ønsker dere lykke til med lille Mozart.
    Hilsen Renate

    SvarSlett