Motto

Life begins at the end of your comfort zone

fredag 11. desember 2009

Årets hund 2008



Andre som har oppdaget at tiden går så fort?? Rart det der at jeg fortsatt savner en fin høst, når vi faktisk nærmer oss jul med stormskritt. Gud bedre, hvis det fortsetter slik er jeg jo 100 før jeg vet ordet av det;)
Forrige helg var jeg i Oslo på tillitsvalgmøte i NRH. Ved avslutningen søndag ble Chanko hedret. Er selvfølgelig kjempestolt over å være eier av "Årets Hund 2008" i Norske Redningshunder!! Det var en utdelig som jeg for det første ikke visste eksisterte, ikke visste kom til å skje der og attpåtil aldri trodde det gjaldt oss,,,Kan love at jeg ble så overrasket at tårene begynte å trille. Så både Tove og jeg stod der rørt til tårer. Kjempekoselig, selvfølgelig! :) Og tusen takk til Norske Redningshunder for denne flotten prisen!! Pokalen skal få en hederlig plass i stua:)
Ellers så går det slag i slag med jobb, hund, styremøter, medlemsmøter, årsmøter i alt mulig rart. Har jo en fot her og en fot der. I dag er det kursavslutning for mine deltakere på Gol. Det skal bli deilig at om en uke, så er det juleferie:))) Jippiiii!
Til slutt, vil jeg bare ønske min kjære svigermor til lykke med dagen i dag;)! Feiringen blir på søndag.

1 kommentar:

  1. Gratulerer med tittelen årets hund!!! Vel fortjent :-)

    SvarSlett