Motto

Life begins at the end of your comfort zone

søndag 26. juli 2009

Helga snart over...

Egentlig ikke så mye som har skjedd siden sist... annet enn at vi har trenet mye siste tiden. Egentlig aldri trent så mye.
Forrige lørdag var vi oppe til O-prøve i Smådøl, Rødberg. Det var bare Frode, Thomas og jeg. Alle klarte seg kjempefint. Thomas og Frode hadde èn feil begge to (samme post), mens undertegnede hadde alle riktige. Så da var det i boks.
I dag har de samme tre vært oppe til A prøver. Thomas var først ute i runderingen. Dessverre ville ikke Trym rundere i dag, og dem ble avbrutt etter kort tid. Litt av det samme skjedde Myer. Ingen av de to ville ut i dag. Chanko gikk forsåvidt bra, men en ren førerfeil gjorde at et område relativt tidlig i løypa ikke ble dekket, og dermed gikk vi forbi første figurant, som da lå på en kolle. Ellers var jeg fornøyd... men hva hjelper vel det når man får "stryk", he, he.
Alle tre skulle gå 1 kilometer spor også, med et 100m sporoppsøk i starten. Alle gjorde en fin figur på sporoppsøket, dog Frode/Myer var de beste her. Riktignok var det Thomas/Trym som hadde det "beste resultatet" med alle 4 gjenstandene og slutt på 23 minutter. Jeg og Chanko fant 2 gjenstander og slutten på 25 minutter, men nok til å bestå sporet! :)) Selvsagt fornøyd med det. Frode/Myer fant 3 gjenstander, men hadde vissnok mange sportap undervegs og kom ikke til slutten:(( Innmari synd, spesielt når det var Myer vi hadde størst tro på her.. Dessverre viste det seg å være mye dyretråkk à là elg, så Frode tror Myer kan ha dradd på dyrespor.
Ja, ja, sånn gikk denne dagen. En stor takk til Bjørn Tore Olsrud og Tommy Johnsen, våre kjempetrivelige dommere for dagen!!! Mange gode tips og tanker tar vi med oss videre. Nå tar vi bare sats mot hovekurs om 14 dager i Nord-Norge. Forresten, neste helg skal Myer stilles ut både lørdag og søndag. Det blir spennende! Og nå er helga over og snart er det natti-natti:) På gjenhør!

1 kommentar:

  1. Gratulerer med sporet! Det var synd det ikke gikk helt veien med resten - men det tar dere igjen! Gleder meg til å treffe dere på HKENN!! :-)

    SvarSlett